Cara Claim Password Bonus

Langkah 1:
Sila beli Rujukan Psikometrik menggunakan link di bawah ini:
» http://exampsikometrik.com

Langkah 2:
Sila pastikan rujukan ialah Cikgu Khairul. Itu bermaksud pembelian anda melalui saya dan 100% layak untuk claim bonus.

Langkah 3:
Sila whatsapp cikgu dengan menunjukkan resit pembelian Rujukan Psikometrik. Nanti cikgu berikan password untuk akses kesemua bonus ini.

Sila whatsapp saya di nombor ini.
» Whatsapp: 016 7794 392

PENTING! Kesemua bonus ini merupakan inisiatif Cikgu Khairul sendiri dalam membantu anda buat persediaan. Sila pastikan anda membeli melalui link Cikgu Khairul dalam memastikan anda layak untuk claim password bonus ini.

Bonus Rujukan Psikometrik

Bonus #1: Koleksi Soalan Psikometrik (Updated 2023)

Dalam ebook ini, cikgu himpunkan kesemua soalan psikometrik pada exam sebelum ini kepada anda. (Lima set soalan)

Bonus #2: Koleksi Kuiz Psikometrik

Dalam kuiz ini, anda hanya perlu pilih jawapan pilihan anda. Jika jawapan anda salah, secara automatik jawapan yang betul akan muncul. (Tujuh set kuiz)

Bonus #3: Rahsia Konsisten + Case Study.

Dalam pemerhatian saya, ramai calon digagalkan disebabkan jawapan mereka tak konsisten. Jadi apa itu konsisten yang sebenarnya? Konsisten positif ke?

Kalau anda fikir konsisten macam ni, saya jamin anda bakal digagalkan dalam ujian akan datang. Sebab itu bukanlah konsisten yang dimaksudkan.

Dalam ebook ini, saya kongsikan kepada anda senarai kategori soalan psikometrik. Kalau anda tahu kesemua kategori ini, saya yakin jawapan anda akan jadi lebih konsisten.

Saya juga kongsikan case study calon yang pernah lulus ujian ini. Bagaimana cara dia memilih jawapan yang konsisten. Walaupun jawapan dia negatif, tapi jawapan tu konsisten.

Nak tahu tak macam mana? Itu saya kongsikan dalam ebook ini. Sebagai calon, rugi anda tak tahu pasal perkara ini.

Bonus #4: Bahan Study Dalam Telegram

Di bawah ini merupakan soalan yang pernah ditanya dalam ujian psikometrik sebelum ini.

  • Soalan 1: Saya biasanya bekerja sehingga tugas selesai bukannya berhenti setelah tamat masa. 👉 Jawapan
  • Soalan 2: Tidak mengapa mengambil rehat pada waktu lain daripada yang ditetapkan jika telah memulakan pekerjaan dengan lebih awal. 👉 Jawapan
  • Soalan 3: Keputusan saya lazimnya berasaskan fakta, logik, pengalaman dan/atau gerak hati. 👉 Jawapan
  • Soalan 4: Pernahkan anda mempunyai fikiran yang anda tidak mahu orang lain tahu? 👉 Jawapan

Ramai calon tak tahu apa yang ingin dicungkil dalam soalan ini. Usah risau! Kerana saya berikan huraian jawapan lengkap kepada anda. Jadi, anda akan tahu apa trick disebalik soalan yang ditanya.

Ada banyak lagi soalan yang mengelirukan saya kongsikan dalam telegram. Sila claim password dari saya untuk akses kesemua huraian jawapan ini.

Bonus 5: Punca Calon Gagal Ujian Psikometrik

Ramai calon tak tahu realiti sebenar ujian psikometrik ini dijalankan. Bagi mereka, nak lulus ujian ini hanya perlu memilih jawapan positif semata-mata. Tapi hakikatnya, ramai calon yang gagal disebabkan memilih jawapan seperti ini. Anda tahu kenapa?

Bonus 6: Koleksi Soalan Psikometrik Berkaitan Minat.

Selain daripada menanyakan soalan berkaitan dengan personaliti, ujian psikometrik juga akan menanyakan soalan berkaitan dengan minat seseorang.

Soalan berkaitan dengan minat digunakan sebagai alat untuk mengukur sejauh mana kesesuaian seseorang individu itu terhadap sesuatu jawatan.

Dalam ebook ini, saya senaraikan 50 soalan berkaitan minat yang pernah ditanyakan dalam ujian psikometrik sebelum ini.

Bonus 7: Private Group Perbincangan Psikometrik.

Cikgu pasti anda ada banyak perkara nak tanya kan? Jom tanya dalam private group ini. Ahli group akan menjawab setiap pertanyaan daripada anda.

Terutama soalan berkaitan dengan jawapan konsisten dan soalan-soalan perangkap. Klik butang di bawah untuk join group.

Feedback Dari Calon Yang Berjaya Cikgu Khairul Bantu.

Salam Sukses!
Cikgu Khairul.